• Press og artikler om coaching med John Mejlgren

Her er Hvad Pressen og TV siger om Teenager Coaching

“Fra Handling til Forvandling”

TV Syd interviewer John Mejlgren på Vamdrup skole om udviklingsforløbet Fra Handling til Forvandling for unge teenagere.

Hvidovre Avis

Press artikler om teenager coaching i Hvidovre Avis

“Vi kan hvad vi vil!”

På Avedøre Skole har 7.klasse netop haft et coaching kursus med henblik på at styrke elevernes selvindsigt, og give dem værktøjer til at arbejde med personlige og uddannelsesmæssige mål.

Fredericia

Artikel i Fredericia Avis om coaching

“Nu har drengene et mål…”

Anderledes udfordringer får unge til at tænke mere over fremtiden. Kan man slå et træbræt i stykker med de bare næver? Den udfordring står foran ti drenge, som sidder i et lokale i Korkærparkens.

JydskeVestkysten

Artikel, coach gav elever kærligt spark

“Et Kærligt Spark Bagi”

Coach gav elever et kærligt spark bagi. Seks torsdage har coach og foredragsholder John Mejlgren arbejdet med et hold elever fra Vamdrup Skoles tre 8. klasser. Han har boostet deres selvtillid.

Midtjyllandsavis

Midtjyllands Avis artikel om coaching

“Hvad vil du være?”

Coaching og virksomhedsbesøg hjælper unge i en særlig afklaringsklasse på Silkeborg Ungdomsskole med det svære uddannelsesvalg.

Taastrup

Taastrup lokalavisen artikel om teenage coaching

“Handling gav Forvandling”

10. a på Linie 10 er blevet coachet af John Mejlgren, og det har styrket klassens sammenhold og gjort de unge mere afklarede omkring fremtiden.

Vejlederen

Vejlederen artikel om unge psykologise udfordringer

“Coaching Kursus”

Coaching kursus: Unge skal i langt højere grad lære sig selv at kende- og lære at tackle de psykologiske udfordringer, de møder.

Magasinet Skolen

“Giv de unge nogle sejre”

Som teenager er det ikke unormalt at være usikker på sig selv. Men det kan vendes ved hjælp af en blanding af praktiske og mentale øvelser.

RÅDGIVNING
ONLINE 24/7

Denne medlemsside kan blive hele omdrejningspunktet for dig i din rolle som forælder til en teenager. Du finder her alle de værktøjer, strategier og den viden du måtte have brug for, for at kunne hjælpe og støtte din teenager til en god uddannelse og en god fremtid, og samtidig selv have overskud og glæde i hverdagen.

1:1 COACHING
MED JOHN

Dette er en helt unik mulighed, for at give din teenager et kærligt men bestemt skub i den rigtige retning. Det er et coaching forløb, der sætter fokus på din teenagers personlighed, ønsker og drømme, samt de blokeringer der måtte ligge i vejen, hen imod at skabe de resultater, som din teenager går og drømmer om.

SKOLE &
GRUPPEFORLØB

Fra Handling til Forvandling er et gennemarbejdet og gennemtestet udviklingsforløb for unge teenagere, som strækker sig over 6 moduler, og som arbejder med de unges selvværd, selvtillid, motivation, lyst til uddannelse og troen på en god fremtid. Folkeskole, ungdomsskoler, specialskoler samt UU-centre.

Copyright INSPIRIUS