Foredrag med John Mejlgren

I de sidste mange år har jeg haft fornøjelsen af at blive inviteret ud for at holde foredrag vedrørende mit arbejde med unge teenagere om, hvordan vi kan løfte motivationen hos de unge.

Jeg har en grundlæggende overbevisning om, at alle unge gerne vil og ikke mindst er i stand til at udvikle sig positivt for at få den fremtid, som de fortjener.

Vejen derhen er ikke altid lige nem, og mange gange kan vejen også være lidt udfordrende, men hvis vi som forældre støtter op, og investerer den tid og energi det kræver, er det absolut muligt.

Jeg kommer og fortæller om den viden jeg har fået gennem snart mange forløb med unge teenagere, fortæller hvad det er for en udvikling de er igennem, og hvad det betyder for os som forældre, samt giver en lang række værktøjer, som kan gøre hverdagen med en teenager i huset nemmere.

Hvis du også har lyst til, at vi sammen arrangerer et foredrag i din kommune, så skriv til mig så vi kan få en snak om, hvordan vi får sat et foredrag ind i kalenderen hos jer.

TESTIMONIALS

“Jeg har hørt dig før, men valgte at møde op igen i håbet om at få nogle flere guldkorn med hjem, og det må jeg sige at jeg gjorde. Især det med at jeg som forælder er den vigtigste ressource min søn har for at udvikle sig positivt, og den rolle skal bestemt udfyldes på bedst mulig måde.”

“Helt igennem inspirerende og opløftende foredrag med både humor, indsigter og gode værktøjer. Dejlig aften i skønt selskab.”

“Hvor er det dejligt når noget så svært som opdragelse af en teenager, kan gøres så nemt forståeligt gennem storytelling. Dejligt at du også fortæller din egen historie og tør vise din sårbarhed.”

“Tak for et rigtig godt foredrag John, som har givet stof til eftertanke og ikke mindst inspiration til at komme videre. Jeg går lettet derfra med en fornemmelse af, at det godt kan lade sig gøre at tæmme “vild dyret” derhjemme.”

“Inspirerende aften med masser af gode take-aways. Gode pointer og tid til selvransagelse. Jeg er bestemt en af dem, der skal hjem og sætte en ny dagsorden.”

“Informativt, humoristisk og lærerig aften. Både min kone og jeg har en opgave at sætte igang derhjemme, og vi vidste det godt inden vi kom, og er nu blot blevet bekræftet i, at der kommer ingen forandringer uden et godt sæt regler og rammer, og det kommer til at ske nu.”

“Tak John for en god og underholdende forklaring på, hvorfor min teenager opfører sig som hun gør. Nu er der rigtig mange brikker der begynder at falde på plads i forhold til den adfærd som jeg har set hos min datter, og det giver mig en fornyet lyst, til at gøre en positiv indsats for en bedre relation til hende.”

“Jeg vil gerne takke dig John, for en berigende aften med rigtig mange kloge betragtninger, som jeg alt sammen kan bruge. Du har en dejlig energi og taler i øjenhøjde. Tak.”

RÅDGIVNING
ONLINE 24/7

Denne medlemsside kan blive hele omdrejningspunktet for dig i din rolle som forælder til en teenager. Du finder her alle de værktøjer, strategier og den viden du måtte have brug for, for at kunne hjælpe og støtte din teenager til en god uddannelse og en god fremtid, og samtidig selv have overskud og glæde i hverdagen.

1:1 COACHING
MED JOHN

Dette er en helt unik mulighed, for at give din teenager et kærligt men bestemt skub i den rigtige retning. Det er et coaching forløb, der sætter fokus på din teenagers personlighed, ønsker og drømme, samt de blokeringer der måtte ligge i vejen, hen imod at skabe de resultater, som din teenager går og drømmer om.

SKOLE &
GRUPPEFORLØB

Fra Handling til Forvandling er et gennemarbejdet og gennemtestet udviklingsforløb for unge teenagere, som strækker sig over 6 moduler, og som arbejder med de unges selvværd, selvtillid, motivation, lyst til uddannelse og troen på en god fremtid. Folkeskole, ungdomsskoler, specialskoler samt UU-centre.

Copyright INSPIRIUS
Show Buttons
Hide Buttons