Oplever din teenager stress i dagligdagen?

Teenagere i dag oplever mere stress end nogensinde før. Måske tænker du nu, at unge i dag har det da meget nemmere end dengang du selv var ung. De hjælper ikke til hjemme, som i de gode gamle dage, de har ikke ansvar for særlig mange ting i dagligdagen, og hvis ikke de sidder og spiller på deres x-box, så er de i hvert fald i gang med at poste hundredvis af selfies på de sociale medier, der alle har været igennem et eller flere filtre for lige at gøre dem bedre at se på, og hvis det ikke er tilfældet, så er de i gang med at like andres selfies, så hvad pokker kan de dog blive stresset af i dag!

Men at være teenager i dag er altså ikke så nemt endda.

Teenagere i dag vokser op i en verden, som er under konstant forandring, og disse teenagere er nået til et sted i deres liv, hvor disse forandringer begynder at påvirker dem mere end godt er, og ikke mindst deres hjerne, som i denne periode af deres liv, også er i gang med en kolossal forandring.

Der er pres på i skolen, både om at få de høje karakterer, at være populær blandt vennerne og at fastholde fokus på den læring som foregår i skolen, der ofte bliver forstyrret af alverdens fristelser fra internettet og de sociale medier.

Udenfor skolen, er der fritidsinteresser der skal dyrkes og vedligeholdes, mange har et fritidsjob som de skal passe, og så er der jo vennerne, som i den grad fylder og betyder noget i en teenagers verden.

Lagt oven i dette, så er der alle forventningerne om at skulle være eller blive en succes på alle områder af livet, og de unges egne forventninger er nok dem der fylder mest.

Det er altså meget at skulle håndtere for en teenage hjerne, som er under kraftig ombygning og ikke mærkeligt at den til sidst bryder sammen og skaber stress i den unges liv.

En teenage hjerne har brug for struktur, forudsigelighed, rammer og regler og ikke mindst en plan at følge. Derudover har en teenager brug for en, der håndholdt kan holde den unge på sporet, og sikre at der ikke kommer for mange unødvendige forstyrrelser ind og fjerner fokus.

Jeg har gennem mere end 20 år hjulpet flere hundrede unge teenagere med netop dette, og det er foregået gennem et målrettet coaching forløb, hvor vi går ind og arbejder med de faktorer i den unges liv, som kunne udløser stress, og hvor vi sammen laver en plan for hvordan den unge sikkert kan komme igennem ungdomsårene og få en god start på voksenlivet.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan din teenager gennem et coaching forløb, kan få del i og gavn af den værktøjskasse, så ring til mig nu på 23 31 04 22.

Mange hilsener
John Mejlgren

RÅDGIVNING
ONLINE 24/7

Denne medlemsside kan blive hele omdrejningspunktet for dig i din rolle som forælder til en teenager. Du finder her alle de værktøjer, strategier og den viden du måtte have brug for, for at kunne hjælpe og støtte din teenager til en god uddannelse og en god fremtid, og samtidig selv have overskud og glæde i hverdagen.

1:1 COACHING
MED JOHN

Dette er en helt unik mulighed, for at give din teenager et kærligt men bestemt skub i den rigtige retning. Det er et coaching forløb, der sætter fokus på din teenagers personlighed, ønsker og drømme, samt de blokeringer der måtte ligge i vejen, hen imod at skabe de resultater, som din teenager går og drømmer om.

SKOLE &
GRUPPEFORLØB

Fra Handling til Forvandling er et gennemarbejdet og gennemtestet udviklingsforløb for unge teenagere, som strækker sig over 6 moduler, og som arbejder med de unges selvværd, selvtillid, motivation, lyst til uddannelse og troen på en god fremtid. Folkeskole, ungdomsskoler, specialskoler samt UU-centre.

Copyright INSPIRIUS
Show Buttons
Hide Buttons