1:1 Coaching

Behov for “One on One” tid med John?

På Skype eller i Hellerup

En ‘LIVE’ Skype-session med John er din mulighed, for at få coaching for lige præcis de problemstillinger, som fylder hos jer. Du får en helt unik mulighed for at få sparring med John, personlig “en-til-en” via Skype omkring udfordringer, tanker eller andet som vedrører din teenager. Dette er en helt igennem fantastisk mulighed for at få vendt hverdagen med en teenager i huset.

Du får strategier til at skabe en tættere relation, får viden om hvorfor teenagere tænker og handler, som de gør, får modeller til at skabe rammerne for en god og tryg opvækst, være en del af en velfungerende familie, samt ideer og inspiration til at vende negativ adfærd til positive handlinger.

Vi starter sammen helt fra begyndelsen, og afdækker historik, relationer og behov, og i fællesskab laver vi en plan for at komme på den anden side. En session på Skype tager én time, og et samarbejde os to imellem strækker sig normalt over 4-5 sessioner, alt efter behov. Du kan sidde alene med mig på Skype, eller du kan sidde sammen med din partner, for mig gælder det om at skabe størst værdi for dig/jer.

Kom i gang med det Samme

Hver session koster kr. 1.050,- som betales inden hver session på mobilepay, men du kan også tage imod dette fantastiske tilbud som kun gælder i en begrænset periode, hvor du upfront betaler for 4 sessioner og får en femte GRATIS. Altså i stedet for at betale for 5 sessioner, så betaler du kun for 4 sessioner, men får stadig hele pakken. Skynd dig at slå til, og jeg vil glæde mig til at møde dig og ikke mindst dele ud af mine erfaringer.

PRIS: Pr. session af en time DKK 1.050,-.

TILBUD: Du får 5 sessioner af en time til KUN DKK 4.200,-.

BOOK COACHING PÅ 23 31 04 22

Spørg John…

Hvad er de største problemer, som forældre har med deres teenagerer?
Hvad er det der forvolder smerte hos begge parter og hvordan kommer man sammen over disse, hvad skal der til?

TESTIMONIALS

“Tusind tak for et helt igennem fantastisk forløb for Tobias. Fra at være denne indesluttet og lidt generte teenagere, er han nu begyndt at blomstre op igen, og er faktisk begyndt at åbne op for sit sociale liv igen. Tak fra en rørt og lettet mor.”

“Her en stor hilsen fra mig og Andrea. Efter forløbet hos dig i september, har Andrea efter eget ønske besluttet sig for at skifte skole og starte på en frisk. Hun er kommet ind i en ny og helt fantastisk klasse, hvor de har taget rigtig godt imod hende. Det var en svær beslutning for henden, men det har hjulpet hende rigtig meget at tale med dig og få nogle værktøjer til at tro mere på sig selv og sine evner.”

“Herfra skal lyde en stor tak fra hele familien, og ikke mindst Emma er rigtig lykkelig for sine besøg hos dig i Hellerup. Hun har nu indset, at familien betyder mest for hende og vi altid er der for hende og støtter hende i hendes valg. Hun er nu meget mere tilstede og nærværende i familien og hendes forhold til sin søster er også markant forbedret. Tak for din indsats.”

“Jeg vil gerne takke dig for nogle rigtig gode samtaler med både mig og Marius. Vi er begyndt at forstå hinanden bedre nu og vi taler langt mere og bedre sammen, end vi har gjort i flere år. Vi nu har indført en far og søn dag hver måned hvor vi på skift bestemmer hvad vi skal lave sammen. Det fungerer rigtig fint og det er noget vi har besluttet skal gøres fremover.”

“Du skal bare vide hvor meget det har betydet for Matilde, at komme i forløb hos dig omkring sin skoletræthed. Hun er nu begyndt at lave sine lektier, får ekstra hjælp på skolen og kan nu se på sine karakterer, at hendes indsats gør en stor forskel. Der er lys forude og en bedre stemning i det lille hjem :-)”

RÅDGIVNING
ONLINE 24/7

Denne medlemsside kan blive hele omdrejningspunktet for dig i din rolle som forælder til en teenager. Du finder her alle de værktøjer, strategier og den viden du måtte have brug for, for at kunne hjælpe og støtte din teenager til en god uddannelse og en god fremtid, og samtidig selv have overskud og glæde i hverdagen.

1:1 COACHING
MED JOHN

Dette er en helt unik mulighed, for at give din teenager et kærligt men bestemt skub i den rigtige retning. Det er et coaching forløb, der sætter fokus på din teenagers personlighed, ønsker og drømme, samt de blokeringer der måtte ligge i vejen, hen imod at skabe de resultater, som din teenager går og drømmer om.

SKOLE &
GRUPPEFORLØB

Fra Handling til Forvandling er et gennemarbejdet og gennemtestet udviklingsforløb for unge teenagere, som strækker sig over 6 moduler, og som arbejder med de unges selvværd, selvtillid, motivation, lyst til uddannelse og troen på en god fremtid. Folkeskole, ungdomsskoler, specialskoler samt UU-centre.

Copyright INSPIRIUS
Show Buttons
Hide Buttons