Online coaching med John Mejlgren

Du kan naturligvis også stadig komme og få én-til-én coaching i Hellerup

En LIVE Skype-session med mig er din mulighed for at få coaching på lige præcis de problemstillinger, som fylder hos jer.

Du får en helt unik mulighed for at få sparring med mig, en-til-en over Skype omkring udfordringer, tanker eller andet som vedrører din teenager.

Dette er en helt igennem fantastisk mulighed for at få vendt hverdagen med en teenager i huset.

Du får strategier til at skabe en tættere relation, får viden om hvorfor teenagere tænker og handler, som de gør, får modeller til at skabe rammerne for en god og tryg opvækst, være en del af en velfungerende familie, samt ideer og inspiration til at vende negativ adfærd til positive handlinger.

Vi starter sammen helt fra begyndelsen, og afdækker historik, relationer og behov, og i fællesskab laver vi en plan for at komme på den anden side.

En session på Skype tager én time, og et samarbejde os to imellem strækker sig normalt over 4-5 sessioner, alt efter behov.

Du kan sidde alene med mig på Skype, eller du kan sidde sammen med din partner, for mig gælder det om at skabe størst værdi for dig/jer.

Kom igang med det samme.

Hver session koster kr. 900,- som betales inden hver session på mobilepay, men du kan også tage imod dette fantastiske tilbud som kun gælder i en begrænset periode, hvor du upfront betaler for 4 sessioner og får en femte GRATIS.

Altså i stedet for at betale for 5 sessioner, så betaler du kun for 4 sessioner, men får stadig hele pakken.

Skynd dig at slå til, og jeg vil glæde mig til at møde dig og ikke mindst dele ud af mine erfaringer.

Pr. session af en time 900,-.

Du får 5 sessioner af en time til KUN 3.700,-.

Mange hilsener
John

Hej John

Tusind tak for et helt igennem fantastisk forløb for Tobias. Fra at være denne indesluttet og lidt generte teenagere, er han nu begyndt at blomstre op igen, og er faktisk begyndt at åbne op for sit sociale liv igen. Tak fra en rørt og lettet mor.

Jytte Christensen, mor til Tobias

Kære John

Her en stor hilsen fra mig og Andrea. Efter forløbet hos dig i september, har Andrea efter eget ønske besluttet sig for at skifte skole og starte på en frisk. Hun er kommet ind i en ny og helt fantastisk klasse, hvor de har taget rigtig godt imod hende. Det var en svær beslutning for henden, men det har hjulpet hende rigtig meget at tale med dig og få nogle værktøjer til at tro mere på sig selv og sine evner.

Hanne Augustinus

Hej John

Herfra skal lyde en stor tak fra hele familien, og ikke mindst Emma er rigtig lykkelig for sine besøg hos dig i Hellerup. Hun har nu indset, at familien betyder mest for hende og vi altid er der for hende og støtter hende i hendes valg. Hun er nu meget mere tilstede og nærværende i familien og hendes forhold til sin søster er også markant forbedret. Tak for din indsats.

Peter, far til Emma

Kære John

Jeg vil gerne takke dig for nogle rigtig gode samtaler med både mig og Marius. Vi er begyndt at forstå hinanden bedre nu og vi taler langt mere og bedre sammen, end vi har gjort i flere år. Vi nu har indført en far og søn dag hver måned hvor vi på skift bestemmer hvad vi skal lave sammen. Det fungerer rigtig fint og det er noget vi har besluttet skal gøres fremover.

Jesper Pedersen

Hej John

Du skal bare vide hvor meget det har betydet for Matilde, at komme i forløb hos dig omkring sin skoletræthed. Hun er nu begyndt at lave sine lektier, får ekstra hjælp på skolen og kan nu se på sine karakterer, at hendes indsats gør en stor forskel. Der er lys forude og en bedre stemning i det lille hjem 🙂

Signe, mor til Matilde