ord der motiverer
Konstruktiv kritik af John Mejlgren

Sådan giver du konstruktiv feedback til din teenager der virker!

Når du siger til din teenager, at det du har gang i eller er i færd med at gøre nok ikke er så god en idé, vil du højst sandsynligt, de fleste gange blive mødt med øjne der vender det hvide ud af og en temmelig stram mund. Det er…

Det helt rigtige værktøj, som vil hjælpe din teenager i skolen

Jeg møder rigtig mange forældre, som er frustrerede over at deres søn eller datter, kæmper en sej kamp i skolen for at følge med i undervisningen og forstå det faglige stof. Man bliver ikke bare frustreret som forældre, man bliver…
Ved du egentligt hvem du er?

Sig mig hvem er du egentlig?

Jeg har haft den store fornøjelse igennem rigtig mange år, at møde og arbejde med rigtig mange teenagere, og det er unge som kommer fra hele landet, og det har givet mig en helt unik mulighed for at kigge på teenagere på tværs af Danmark. Et af de spørgsmål, som jeg elsker at stille de unge, er "hvem er du egentlig" og ”hvad er det der definerer os som mennesker og skaber vores identitet”? Det er et af de spørgsmål, som vi bruger rigtig meget tid på at snakke om, når vi er sammen. Når jeg stiller spørgsmålet, går der ikke lang tid, før de begynder at melde ind med svar, og der er grundlæggende 4 ting, som de mener, er helt afgørende for, hvem de er.
Teenagere og venner

Teenagere og deres venner

Noget af det allermest vigtige for unge teenager i dag, er deres venner. Når vores børn bevæger sig fra at være barn og ind i teenagealderen, begynder vores børn automatisk at trække sig mere og mere væk fra forældrene, og nu bliver det pludselig din teenagers venner, som bliver omdrejningspunktet i hans eller hendes liv. Ifølge undersøgelser, så en af de største motivationsfaktorer for vore teenagere til at gå i skole, samværet med deres venner.

Har du sovet i timen?

Nu sidder du nok lige nu og tænker; "han er sgu ligegodt fræk ham John. Hvad bilder han sig egentlig ind?" Jeg knokler hver dag, er top fokuseret på jobbet, derhjemme ja stort set alle de steder, jeg befinder mig, er jeg til stede og nærværende, så meget at jeg tit bliver helt udmattet ved aftenstid, tænker du. Når nu jeg skriver ”har du sovet i timen” så er det naturligvis ikke dig, jeg mener. Når jeg er ude og undervise rundt om i Danmark, så vil jeg sige, at den største konkurrent jeg har i min undervisning, er de unges mangel på søvn.
Ord til din teenager

Det her bør du aldrig sige til din teenager

Dine ord har en stor indvirkning på din teenagers følelser, selvværd og adfærd, og det er derfor vigtigt, at du vælger dine ord med omtanke, især når du føler dig frustreret, vred eller ked af det. At sige sårende eller respektløse ting til din teenager, uanset din hensigt kan virkelig for alvor skade dit forhold til din egen teenager. Ligegyldig hvilken situation du måtte befinde dig, så er der altså bare nogle ting, som du aldrig bør sige til din teenager. Her er et par af dem:
Motiver din teenager til fremtiden
ord der motiverer